We hebben elke dag vers brood op de plank liggen. We hebben drie bakkers die brood komen brengen én eentje die banket komt brengen. Check hieronder wie wat en wanneer. Als je zeker wilt zijn dat jouw lievelingsbrood niet op is als je aankomt, kun je een bestelling maken. Dit gaat het beste door ons te bellen op 0317 769096.

Het Broodrooster: welke bakker bakt op welke dag?

DinsdagBakkerij Stroop
WoensdagIvo & Bakkerij Stroop & Jorisbrood (vanaf 11 uur)
DonderdagIvo & Bakkerij Stroop
VrijdagIvo & Bakkerij Stroop
ZaterdagIvo & Bakkerij Stroop

Ivo’s bread & Pizza

Ivo is dé zuurdesem bakker in Wageningen! Hij bakt overheerlijk vers brood met een knapperige korst. De broden zijn puur ambachtelijk gemaakt van de melen van molen De Vlijt in Wageningen. De toevoegingen aan sommige broden zoals boter, kaas, eieren en kruiden zijn allemaal uit Wageningen en omstreken. Ivo gebruikt waar mogelijk biologische ingrediënten voor zijn broden.

Zijn eigen bakkerij & lunchroom is inmiddels open op Hoogstraat 5. Hij maakt daar heerlijke soepen en binnenkort ook pizza’s!

Check voor meer info en voor welke broden hij op welke dag bakt: www.ivosbreadandpizza.nl

Ivo
Ivo himself!

Jorisbrood

Joris is een ambachtelijke zuurdesem bakker die werkt op het oude kazerne terrein in Ede. Zijn broden zijn heerlijk vers en zien er ook nog eens fantastisch uit. Hij maakt ook veel extra lekkers: rozijnenbrood, koffiebroodjes, croissantjes etc. Het brood wordt elke woensdag rond een uur of 11 bezorgd bij De Gieterij. Kijk voor zijn hele assortiment op Jorisbrood.nl.

Pain Gris van Jorisbrood

Bakkerij Stroop

Bakkerij Stroop is een alom bekende bakkerij in Wageningen. Gist én zuurdesem broden van Bakkerij Stroop komen binnen op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. We bestellen dit een dag van te voren. Als je een brood wensen hebt: wij bestellen dit graag voor je bij Bakkerij Stroop.

Bakkerij Koekie

Paul van Bakkerij Koekie maakt de meest lekkere taarten en koekjes in Arnhem! Wekelijks komen de taarten (van cheesecake tot vegan snikkerbars) en de hartige snacks (ook vegan!!) op woensdagmiddag onze kant op. Heb je iets te vieren en heb je graag de overheerlijke taart van Bakkerij Koekie op jouw feest? Bestel dan op z’n laatst op zaterdag, voor de woensdagmiddag erop. Kijk voor ál het lekkers op Bakkerijkoekie.nl

Snikkerbar – VEGAN – van Paul Koekie