Stadsbrouwerij Wageningen
Duurzaamheid en lokale economie staan hoog in het vaandel bij de makers van de overheerlijke bieren. Zo werken ze samen met stichting De Wageningse Korenschoof voor de productie van gerst op de Eng aan de rand van Wageningen. Het grootste restproduct van het brouwproces is bierborstel, en dat wordt dan weer gevoerd aan de stadsvarkens in Ede. De regionale bezorgingen gaan per bakfiets, en naar De Gieterij soms zelfs lopend met een steekkarretje.
https://www.stadsbrouwerijwageningen.nl/

Brouwerij Onder de Linden
De brouwerij is gebouwd in een oude schaapskooi naast het bekende café Onder de Linden aan de rand van het Binnenveld in Wageningen. Sinds 1989 brouwen zij al bier voor het café en de plaatselijke slijterij. Nu sinds kort hebben ook wij hun bieren in het schap staan.
onderdelindenwageningen.nl

Stichting Wagenings Wijngoed
De biologische wijnen van Wagenings Wijngoed hebben smaak en diepgang. Ze worden met veel passie gemaakt door de wijngaardenier en vele vrijwilligers die in het voor en najaar vaak te vinden zijn op de Veluwe Zoom naast de Wageningse Eng. Het is prachtig om daar eens langs te gaan op een open dag, en grijp dan gelijk de kans om alle wijnen eens naast elkaar te proeven. Heerlijk!
https://wageningswijngoed.nl/

UWE Ciders
In Elst is de boomgaard waar de appels voor deze overheerlijke ciders groeien. Op deze boomgaard worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt, en worden de appels en peren met de hand geplukt. Er zijn verschillende soorten ciders te krijgen: de zomerse zoete en de juist iets drogere variant.
http://uwecider.nl/